Openingsdienst 30 november | gratis toegang

openingsdienst_30_nov_Veenendaal,A4Zaterdag 30 november om 19.30 uur is de officiële openingsdienst van Evangeliegemeente De Deur in Veenendaal. Deze nieuwe gemeente is gevestigd in buurthuis SamSam, Molenstraat 2a.

De kerkdiensten zijn laagdrempelig van opzet met een praktische vertaling van de Bijbel naar het dagelijkse leven. “Het is voor ons een zorgvuldige keuze geweest om een gemeente te starten in Veenendaal. Bovenal een roeping van God, daarnaast zien we duidelijke bevestiging van deze roeping. Wekelijks spreken we vele mensen via straatevangelisatie of mensen bellen of mailen met vragen over God, over hun leven en de eeuwigheid. Ook in Veenendaal zijn veel mensen leeg van binnen en kennen Gods liefde (nog) niet.”

Evangeliegemeente De Deur is een kerk met het oprechte verlangen om zo dicht mogelijk te blijven bij het voorbeeld van de eerste kerk in het Nieuwe Testament. De Deur ontstond in de jaren 70 tijdens een enorme geloofsbeweging in de Verenigde Staten. In 1978 kwam een groepje mensen samen in Zwolle voor bijbelstudie. Inmiddels zijn er ruim 2.000 kerken van De Deur over de hele wereld. Dit maakt dat we veel kunnen samenwerken en onze visie kunnen richten op Veenendaal én ver daar buiten.

Waarom langskomen?
Het grootste wonder in een mens is de gebeurtenis dat hij of zij Jezus leert kennen. Ons leven is vele jaren geleden enorm veranderd. Mijn vrouw en ik hebben allebei uitgeroepen tot God, vroegen om vergeving, Jezus aangenomen en God gaf ons een nieuw begin. Heel veel mensen hebben we overal ter wereld net zo zien veranderen door de kracht van God. Wat God in ons leven heeft gedaan, kan Hij ook in uw leven doen. Voor God is niets onmogelijk, zegt Jezus in de Bijbel.

Misschien bent u eenzaam of teleurgesteld? Of op zoek naar God? Of u zoekt naar bevrijding van verslaving of een wonder van genezing. Wie u ook bent en wat uw achtergrond ook is, het is voor ons een voorrecht met u in contact te komen.

Alle activiteiten  zijn gratis en vrijblijvend. Ook kunt u bellen of mailen voor vragen. Iedere zondag zijn er twee kerkdiensten om 11.00 en 18.00 uur.

U bent van harte welkom!