Wees welkom om virtueel aanwezig te zijn bij onze livestream kerkdiensten. Een plek om samen God te aanbidden, God te zoeken in gebed en ons te voeden met Gods Woord. Juist nu hebben we God nodig.

Online kerkdienst zondag 11.00 uur
Ga naar: https://us04web.zoom.us/j/886652996
met de code: 886 652 996 (Meeting ID) en met wachtwoord: welkom
Vanaf 10.30 uur kan je klikken op de link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 11.00 uur start de ochtenddienst met samenzang. De tekst van de liedjes zie je automatisch op je eigen scherm. Tussen 12.00 en 12.15 uur is de dienst afgelopen en is er mogelijkheid om nog na te praten.

Online kerkdienst zondag 18.00 uur
Ga naar: https://us04web.zoom.us/j/937376961
met de code: 937-376-961 (Meeting ID) en met wachtwoord: welkom
Vanaf 17.30 uur kan je klikken op de link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 18.00 uur start de avonddienst met samenzang. De tekst van de liedjes zie je automatisch op je eigen scherm. Tussen 19.00 en 19.15 uur is de dienst afgelopen en is er mogelijkheid om nog na te praten.

Online kerkdienst woensdag 19.30 uur
Ga naar: https://us04web.zoom.us/j/427612474
met de code: 427 612 474 (Meeting ID) met wachtwoord: welkom
Vanaf 19.00 uur kan je klikken op de link en de code invoeren om zo samen te komen in gebed. Om 19.30 uur start de avonddienst met samenzang. De tekst van de liedjes zie je automatisch op je eigen scherm. Tussen 20.30 en 21.00 uur is de dienst afgelopen en is er mogelijkheid om nog na te praten.

Je gebedsverlangens kun je sturen naar daanwschouten@gmail.com. Dit kan uiterlijk 10 minuten voordat de dienst start. We nemen je gebedsverlangen dan mee wanneer we bidden in de online dienst.
Ook is er de mogelijkheid om online te geven. Dit kan via www.kerkinveenendaal.nl/contact/geven/collecte/. We waarderen jouw ondersteuning en getrouwheid in het geven.

Iedereen een goede dienst vanuit huis gewenst!

Veelgestelde vragen over de online activiteiten

Vragen over het startscherm van Zoom
Als je de app Zoom installeert dan staat standaard je microfoon uit (mute) en je camera (start video) staat ook uit. Wil je liever niet dat je gezicht in beeld is dan is dat natuurlijk prima en laat je de camera (video) uit. Hier vind je een schermweergave van de app Zoom zodat je weet wat je kunt verwachten als je deelneemt aan de online samenkomst.

Vragen over de virtuele omgeving Zoom
Als kerk kiezen we ervoor om onze activiteiten digitaal aan te bieden via Zoom. Zoom is een service waar je via je smartphone, tablet, laptop of computer op afstand toch contact met elkaar kunt hebben en verbonden blijft. Voor jou als gebruiker kost dit niets en het is eenvoudig met een aantal klikken te gebruiken. Er kunnen max. 100 mensen in deze virtuele omgeving van Zoom. Dus je kunt altijd familieleden, vrienden, buren en collega’s uitnodigen. Dit kan je door de link en de code te delen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je hier graag bij.

Vragen over je privacy
De diensten worden niet opgenomen om jouw privacy te garanderen en zodat we als kerk ook voldoen aan de AVG (wet op de verwerking van persoonsgegevens).

Vragen over de verbinding en kwaliteit
Het is aan te raden om deel te nemen aan de online activiteiten via je WIFI-verbinding. Een standaard WIFI-verbinding zou dit al prima aan moeten kunnen. Videobellen met meerdere mensen neemt niet meer dan 5MB per seconde in beslag. Ook via je 4G van je smartphone zou dit prima moeten werken. Het is wel goed even te kijken of de databundel van je abonnement voldoende is. Je kunt de snelheid van je verbinding controleren op https://www.speedtest.net/.