Een Redder is voor ons geboren – kerst in Veenendaal

Veenendaal – Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden en kerstperiode is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn.

Toch ervaren veel mensen in de wereld, in Nederland, maar ook in Veenendaal niet die rust en vrede. 80 Procent gelooft bijvoorbeeld niet meer in wereldvrede, 75 procent denkt dat we minder solidair zijn met elkaar dan ruim 20 jaar geleden.

Eigenlijk kun je zeggen dat de behoefte om een Redder nooit is verdwenen.

De engel zei tegen hen: “Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen: vandaag is in de stad van David voor jullie een redder geboren. Hij is de messias, de Heer.” (Lucas 2:10-11)

Ervaar zelf de betekenis van het kerstfeest. Daarom organiseren we in december een aantal speciale activiteiten in Veenendaal die met kerst te maken hebben. U bent van harte welkom. Opgave via het contactformulier.

Online kerstactiviteiten in Veenendaal

Kerst 2016
Kerst van 2016 was een bijzonder moment voor ons als kerk in Veenendaal. Met aantal mensen uit de kerk is een prachtig toneelstuk neergezet. Heel passend werd hierna het nummer “This is Christmas” van de band Kutless gezongen.
In een paar uur tijd is er een heuse kerststal verrezen, compleet met Jozef en Maria, een zelfgemaakte kribbe en…
Een fotograaf van de Rijnpost legde het gebeuren vast op beeld.
Om opnieuw even na te genieten, de onbewerkte versie van het kersttoneelstuk en muzieknummer.

Meer informatie: 0620058173 of stuur een e-mail.